Fémfalas Technológia

Fémfalas medencék technológiai leírása

Fal struktúra

Az acélfalak kívül/bellül horganyzottak, kívül műanyag borítással, belül védőlakkal ellátva. A falvastagság 1,20 mélységnél 0,60mm, 1,35 mélységtől pedig 0,70mm. Az acélfalak vége egy alumínium profillal kerül öszzerögzítésre ami gyors és biztonságos összerakást tesz lehetővé. Az acélfalak minősége „Made in Germany”.

Bélés struktúra

A belső bélésfólia UV stabilizált PVC, rendkívül ellenálló, fagyálló, de egy max. 28C fokos vízhőmérsékletig ajánlott. A bélés fóliák fedhetetlen fiziólógiai tulajdonságokkal rendelkeznek, megfelelnek a legmamasabb szintű európai uniós normáknak is mint az EN 71 /3. A fóliák CE certifikáltak és „made in Germany” minőséget képviselnek.

Milano medencék telepítés

A milano medencék telepítése három módon történhet: föld felett, részlegesen besüllyesztve, teljesen süllyesztve. A milano medencék telepítése során nem szükséges, de javasolt betonlemez készítése. Amennyiben a medence besüllyesztésre kerül az acélpalást védelméről gondoskodni szükséges.

Toscana medencék telepítés

A toscana medencék telepítése kizárólag földbe süllyesztve történhet. Az egyenes oldalfal mentén épített vasalt betonfalazat megtámasztás szükséges. A medence építése kizárólag vasalt betonlemezre történhet. A medence acélpalástja és az épített betonfal közé 20mm EPS hőszigetelő lemez elhelyezése szükséges.